sä oot se siittiö mikä äitis olis pitänyt niellä

heippa hei !! jos mä nyt vähän postaisin ku kouluki loppu jo puol kahelta. tästä päivästä mulla ei oo oikee mitään mainitsemisen arvosta paitsi, että mun eka opintotuki tuli! jee. kuvia mulla ei oo tästä lähipäivistä ainakaa itsestäni, sillä mulla on nyt niin kauhee hiusongelma päällä, että ei kiitos. en halua että kukaan ylimääränen joutuu tällä hetkellä näkemään mun hiuksia. ongelmani on se, että oon vaan nii vitun malttamaton ja tyhmä, etten jaksanu oottaa mun parturiaikaa. ja tuun kärsimään siitä nyt jonkinaikaa. värjäsin siis ite viiden sentin juurikasvuni sunnuntaina, mun vakkariturva värillä, eli live colorilla ja loppu tulos oli järkyttävin ikinä. latvat on just hyvän väriset (kerrankin!) mut sit toi värjätty tyvi............. voi JEESUS. ihan ku joku olis kussu mun päähän. ja eiku vaa kampaamoon nolona hakemaan hopeashamppoota joka ehkä pahensi tilannetta. nyt hiukseni komeilevat violetin harmaana ja tyvi edelleenkin pissaa täynnä. pakko varata uus aika, jos vaan kehtais..... :-Dd mullaha olis ollu siis huomiselle aika, mut voi kyrpä.


en tiiä tää viikonalku on ollu kyllä aivan vitutusta täynnä. viikonloppuna kännipäissäni hukkasin iphonen usbin, ja kuten voitte arvata että mulla ei ollut mitään keinoa ladata sitä. kuoleman partaalla sit elin pari päivää. ONNEKS hpjn expert pelasti mut. en oo tajunnutkaan kuinka oon jääny koukkuun tohon puhelimeen. en tiiä kuinka monta päivää itkisin jos se hajois. :----D okei nyt meni yli.
74239_418119941592711_269656431_n_large-tile
mun pitäis tässä siivota vielä tää huone ja katella salkkarit ja kaikkee, mut väsyttää kyllä nii paljon, että mahtaiskoha olla vaikka päikkärit

4 kommenttia: