KUVEJA JA HIRVEENÄ TEKSTIÄ

IMG_5071
moikka mooooi te kaikki kivat :) täällä mun blogissa on ollu tässä lähiaikoina aina hiljaista ja rauhallista. mä veikkaan et se youtuben jättäminen vaikutti tähän asiaan..
käytiin tossa tiistaina peatan kanssa vähä ulkoilee ja tässä on vähä sieltä kuvia ja vielä plussana pitkästä aikaa vähän kuulumisia :) !
IMG_5050
keskiviikkona eli eilen meillä oli liikuntaa aamun ekoilla tunneilla. pojat pelas säbää ja myö tyttöjen kanssa tehtiin kuntopallo treeniä (joka oli aika huhhuh!). sen jälkeen sitte venyteltiin oikee kunnolla ja pitkään niin että sattu ja tuntu että taju lähtee :-D. viime yön luin sitten kahteen eri kokeeseen, ja niinku yleensäkkin, kävi sitten niin etten jaksanu herätä aamulla ajoissa. kouluha meillä alko 8.10 ite pääsin sängystä ylös vasta 11.30 :D menin sitte tekemään kotielukan kokeen siinä iha rauhassa ja hyvin levänneenä. harmi vaan että se oli sika vaikee, enkä oikein osannu :( sen jälkeen menin suoraan tekemään verokokeen joka oli perseestä. mun päähän ei vaan mee mitää tollasta paskaa :-D noo läpi siitä pääsin ja nyt pitäis alkaa lukee sitten metsänäyttöön. siinä saa olla onneks muistiinpanot mukana et ei ulkoo tarvii opetella mitään, mutta pakko sitä on vilkasta ku viimeks vuos sitte varmaa käyny mitää metsäasioita. toivottakaa mulle onnee et se menee hyvin :)
IMG_5032
tänään sit koulun jälkeen kävin nopee ratsastaa londaa maneesilla, ku neljän aikoihi piti mennä taluttelee joitain 4h kerholaisia. oli iha kuolemaa taluttaa ku tosiaan eilisestä liikuntatunnista jalat aaaivan paskana. hehheh huomenna sitte olis taas liikuntaa, en oo kyllä iha varma meenkö koska se fuckin metsänäyttö ! :D
IMG_4997
ihanaa et tää viikko alkaa olla pulkassa. putaalla mua oottelis h&mn ihana ihana paketti ja hiuksien värjäys! mä en oo iha varma vielä mitä mä tälle reuhkalle teen ku tarviisiin parturin mut en kekkase tähä hätää kampaajaa, en haluis sortua markettiväreihin ....
IMG_5005
ens viikko näyttäis sitte tosi kivalta! tosiaanki meiän osaluokkaa lähtee lahteen sakustarssiin, ja meikä ujuttautui myös matkaan. en malta oottaa, sillä mun pikkuserkku tytti on järjesteleen siel ja ihana nähä se<3 se on niinku ti-to ja sit jään siitä viikonlopuks lahteen :-) osallistun siellä digikuvataidetta päivässä, hahah siis aika läpällä. en keksiny oikee muutakaa mihin oisin halunnu, ja ku reissuun ei saanu lähteä jossei osallistunu johonki. mut tuleepaha kamera ainaki otettua mukaan sille reissulle elikkä kuvia tiedossa jes!
IMG_5006
sakustarssista sitte lisää myöhemmin nyt lähen suihkuun ja kattelee viidakon tähtösiäki ku sielä on toi ihana ihana niko :) !1
IMG_5072
hehe niinku aina kuvailut menee lopussa pelleilyks. olisitteko kiinnostuneita tälläsistä läppäkuva tai pilalle menneistä kuvista -postauksesta?
IMG_5078

2 kommenttia: