mee mökille, äläkä jää kaupunkiin

IMG_7421
kävin eilen ihan jussia varten hoidattamassa oonalla taas ripset kuntoon. lähetään nimittäi kohtapuoliin kalajoelle nauttimaan festareista, hyvästä juomasta ja mahtavasta seurasta! tulkaaha moikkaaman jos mua siellä näätte, ollaan koko festareitten ajan eli kolme päivää :-)
IMG_7418
ripsien pituudeksi laitettiin taas 15 mm ja nää on musta just hyvät. varsinkin nyt kesällä ku ei oikeesti jaksa meikata. jos joku muistaa sillo joskus vuos sitte ku otin ensimmäiset pidennykseni nii ne oli 12 mm ja mun mielestä liian lyhyet.
IMG_7413
mitäs mieltä te ootte näistä? :) mie ainaki lovetan en vaa tiiä kui kauan viitin pitää näitä, sillä ei oo töitä, eli ei rahaa, ripset kärsii ja kaikista pahin en jaksa makoilla kahta tuntia silmät kiinni näitä tehdessä. maailman tuskasinta oikeesti tämmöselle adhdlle :-Dd
IMG_7400

9 kommenttia:

 1. sulla on kyl tosi kiva blogi:) ! kauanko sulla pysyy hyvänä noi oonan laittamat ripset??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ää kiitti :) noin kolme viikkoa, sitten tuntuu jo siltä että nyt on pakko käyä hoidattaa parempaan kuntoon. oon ite aika huono pitämään näistä huolta, tai en sillee kauheesti varo näitä ja oon aika kova tyttö räpläämään/nyppimään näitä nii ei ihmekkää etteivät pysy. mut oona on kyllä hyvä tekemään :)

   Poista
  2. okeii, ku mulla oli joskus keväällä kans oonalla laitetut ripset ja ne kyl lähti jo viikossa :/ ottaaks Oona sen huoltohinnan vaikka olis tyyliin yks ripsi hänellä ? :D

   Poista
  3. no mä veikkaan et se vähä riippuu tilanteesta. mulla on kyllä pysyny tosi hyvin! ite en oo huoltoon menny yksi ripsi silmässä niin en tiedä :)

   Poista
 2. Ihanat ripset, oot kaunis! :3 ja hieno banneri!

  cowswings.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoskiitoskiitos♥ banneri pitäs saaha vaihettua vähän johonki kesäsempää!

   Poista
 3. hei miten oot saanut ton istagramin kuvakkeen tolleen? (: oon koittanu googlettaa mut en osaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eeen kyl yhtään muista! mustaki se oli hullun vaikeeta! http://snapwidget.com/ tuolta sen koodin otin mut en muista mistä... yritä löytää :)

   Poista