Ne on toiset mimmit, kun teikäläisiä sietää

IMG_8203-tile
hola ihanat♥ mun kesälomat näyttäis olevan ohi, niimpä olis varmaan aika palata tänne bloginkin puolelle vähän aktiivisemmin. alotettiin peatan kanssa maanantaina automaatiojakso navetassa. oon tosi innoissani siitä paikasta, koska siellä on oikeesti mukavaa! yleensä harjottelu on tuntunut niin pakkopullalta ja suoraan sanottuna kidutukselta. nyt näyttäis kuitenkin siltä, että seuraavasta viidestä viikosta voi tulla jopa hauskaa! tottakai vaikuttaa sekin että peatta on mun kanssa samassa paikassa, kaksin on nimittäin aina hauskempaa tehä hommia :-)
IMG_8182-tile
eli meiän jakson tarkotuksena on tutustua navetan automaatioon, eli esim lypsyrobottiin ja muihin navetan laitteisiin. navetassa missä myö ollaan on joku nelkyt lehmää lypsyssä, muutama parressa plus hiehot. eli tekemistä kyllä riittää :-)
IMG_8169
mulla olis kuvia tältä viikolta jonkun verran muistikortilla, mutta niitä näytän teille myöhemmin. en pysty nimittäin muokkaamaan niitä tällä koneella. peatta asustelee meillä tän harjottelun ajan, eli kuviakin varmasti tulee otettua. ehkäpä saisin siis itteeni niskasta kiinni ja alkaisin kirjoittelemaan useemmin! :) en ookkaa pitkään aikaan kysyny teiltä, että minkälaista postausta sais olla? laittakaa ihmeessä kommenttia, yritän toteuttaa parhaani mukaan!♥

6 kommenttia: