maitoa ja hunajaa

tällä viikolla saapui mun oriflamen paketti, jonka sisältöä voisin vähä näyttää.
IMG_4467
oon aivan hurahtanut tuohon milk & honey gold -sarjaan. noi tuoksuu ihan sika hyvälle!! shamppoota ja hoitoainetta oon käyttäny tuosta sarjasta jo kauan, mutta nyt päätin kokeille hiusnaamiota ja puhdistusemulsiota. en oo vielä testannu, mut jos noi on hyviä niin saatan mainita siitä myöhemmin täällä!
IMG_4473
mun tukka on niin huonossa kunnossa, että naamioita ei todellakaan voi käyttää liikaa. yleensä käytänkin sitä hoitoaineen sijasta joka päivä. hintaa tais olla tällä 9,90€. oon kuullu tästä pelkkää hyvää, joten odotukset on korkealla!
IMG_4477
mun mielestä tää on iha perus shamppoo plussana hyvä tuoksu. hintaa 7,50€
IMG_4479
puhdistusemulsio kasvoille 15,90€
IMG_4482
IMG_4483
tää essentials sarja on aivan mahtava! tekee ihosta todella pehmeän. mulla on tähän kuuluvat kasvorasva, puhdistusemulsio ja kuorinta-aine. ja en voi olla muuta ku tyytyväinen! naama jää tosi pehmeeks muttei kiiltäväks taikka rasvaseks jotenka on tosi hyvä esim meikin alle. toivottavasti tääki rasva jättää samanlaista jälkeä :) hintaa en muista.
IMG_4488
testasin tätä irtsapuuteria tossa äsken ja oon oikein tyytyväinen hintaa oli 16,90 silloin ku mä ostin, nyt sen näyttäis saavan kahellatoista eurolla :)
IMG_4492
luomivärejä ei voi koskaan liikaa joten pari kpltta näitä. yks tais maksaa 3,90

niinku jo puhuin nii lähettii käymään keskiviikkona ykassa. en löytäny oikee mitään niin ostin perus nestemäisen eyelinerin joka on aina loppu ja sit kivan pirtsakan kysilakan!
IMG_4500-tile
IMG_4504
ja tänään kävin hakemassa sunsilkin kuivashamppoon, joka on aivan loistava!
IMG_4507
ihanaa viikonloppua teille kaikille! mä en vielä tiedä yhtään mitä mä teen ::( mut nauttikaa ja rentoilkaa! niin ja voitte myös kertoa mitä mieltä te ootte näistä ostospostauksista? mun pitäs keksiä ehkä jotain uuttaki, ku tuntuu et näitä tulee koko ajan :D mut joo moikkamoi<3

4 kommenttia: