en aio tuhlaa aikaani juoksemal muiden käskyst, elän täs nyt

_MG_5588-tile
olkaapa hyvä! tän päivän kuvasaldosta noin 1/5 osaa. en viiti iha kaikkia tähä samalla rysäyksellä iskeä eli myöhemmin loput kuvista sitten :) oon tosi tyytyväinen tän päivän kuviin! on se henni vaan nii taitava, se ossaa aina kaivaa meikästä ne hyvät puolet esille. näissä kuvissa näätte nyt nää mun viimeviikolla(?) leikkaamani hiukset ja vähä lahden shoppailuja. edellisessä postauksessa jaoin teille videon (käykää tsekkaa), jossa esittelin parit kuteet jotka vilkahtavat luultavasti seuraavan postauksen kuvissa.
_MG_5618-vert
elikkä mun tukkaan tehtiin semmonen todella kevyt operaatio. mullahan siis oli varmaan kymmenen senttiä latvoista ylöspäin niin ohutta hiusta, että lattialle ei tippunu paljoo yhtään hiuksia vaikka musta nää lyhenty ihan sikana! mut oon tosi ilonen et nää on nyt paljon terveemmät ja muutenkin nätimmä näköset. mun hiuksiin tehtiin syväpuhdistavahoito kirkastamaan väriä ja sen jälkeen läntättiin kevytväri joka oli vähän kupariin ja tummempaanruskeeseen taittuva. juurikasvua ei värjätty niinkuin näkee, sävytettiin sitä vain vähän piiloon. ja siis tarkotuksenahan on kasvattaa oma väri takasi päähän. näistä kuvista ei edes nää kuinka paljon mulla sitä juuraria sieltä löytyy, oikeesti varmaan kymmenen senttiä. haha kyllä ne siitä vielä kasvaa :D 
_MG_5629
nyt hypäten vähä toiseen asiaan, kerron sitä harjoittelusta! voi että uskokkaa kuinka mua jänskättää :-D eli oon siis menossa maaningalle semmoselle oriasemalla, jossa on myös ravitoimintaa. mä en oo elämäni aikana tehnyt mitenkään erityisen paljoa hommia tallilla, jote jänskättää vähä mite se lannanluonti onnistuu. mun heppailu on ollu enemmänki semmosta, että käyn kerran viikkoa valmennuksessa (ratsastaa hevosta) tai sitte iha satunnaisilla tunneilla. nyt sitte pitäs viide viikon ajan nousta kuudelta tekemää aamutallia ja tommosta. ärsyttävää ku oon aina tämmönen kauhee jännittäjä. hyvä ku uskallan työantajalle soittaa, senkin teen kuset housussa :-D noo toivotaan et jää kiva kokemus. mitä mieltä ootte jos tekisin vähän siitä harjottelusta postauksia? vaikka ihan erikseen? et ne saa lukea, keitä kiinnostaa. en kyllä varmaa paljoo sen aikana muunlaisia postauksia tuu tekemään. mut esimerkiks vaikka videolla mitä kaikkea oon tehny tänään? mut anyway kerron sitte tarkemmin kuha nyt pääsisin sinne asti :-D
_MG_5583-tile
jos ketään kiinnostaa tää mun vaatetus niin tässäpä tää tulis: takki cubus shortsit ja kengät h&m arskat gt
_MG_5539
hahaa ainii melkein jo unohin! viimeviikolla mun veljelle oli käyty hakemassa derbi!!! siis mun oma skopahan meni silloi viime kesänä siinä kolarissa lunastukseen nii en sitte ostanu enää uutta ku kohtaha se ajokorttiki pitäs ehkä tupsahtaa. mut siis omg mun pitäs ajaa töihin tolla kesällä joka päivä. ei juma oisittepa nähny mut tänää. päätin etten rasita iskää ja aattelin et haen ite hennin kylältä meille. niimpä otin derbin alle ja lähin hakee sitä 12 km päästä. noo ei siinä mitää ku ajaa suoralla, mut kato ku mä ootan vielä sitä päivää ku mu mopo sammuu keskelle tietä tai risteyksee :--D no mut mä selviydyin iha kunnialla jossei paria melkein sammumista ja hirveitä ääniä ku kaasutin aina vähä väärää aikaa. mä en vaa vielä oikei hallitse noita vaihteita. :-D mut eiköhä tää tästä..
_MG_5471-tile
ainii käykäähä seuraamassa mua instagrammissa miisamariaaa, sinne päivitän melkein joka päivä jotakin. ku näitä mun postauksiakin kerta tulee näi tiuhaan (huomatkaa sarkasmi) nii pääsisitte seuraa mun elämää (ketä kiinnostaa) nii vähä enemmän. ja jossei instaa löydy puhelimesta niin ne kuvat vilkkuu täällä blogissa tossa sivupalkissa. musta olis myös tosi kiva seurailla teitä lukioita, elikkä instanimee vaa jakoo niin käyn kurkkimassa :-)

mitäs piditte pitkästä aikaa vähä pidemmästä ja kuvarikkaammasta postauksesta? yritän tehä jatkossaki näitä vähä tiuhempaa. harmi vaa, että kuvauskaveri puuttuu yleensä niin kuvia on vähä hankala ottaa. jos teillä on jotain kivoja ehdotuksia mitä kiinnostais lukea nii toho alas kommenttia vaan niin yritän toteuttaa parhaani mukaan :) !

mut se olis ny moro! <3

2 kommenttia: